Loading...

Plafond en Wand

Plafond en Wand

MBE afbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van zowel systeemplafonds als systeemwanden.

Systeemplafonds

Systeemplafonds zijn buitengewoon geschikt voor toepassingen in kantoren, winkels, openbare ruimten, scholen en zwembaden. Maar ook zien we een tendens dat systeemplafonds meer en meer toepassing vinden in woningen.

Systeemplafonds absorberen in een hoge mate geluid, wat leidt tot een verbetering van het comfort.Dit uit zich tevens door de goede akoestische werking. Een ander niet onbelangrijk feit is dat een systeemplafond uitstekende brandwerende eigenschappen heeft en snel en eenvoudig kan worden gemonteerd.

Plafonds zijn in vele uitvoeringen en maten beschikbaar:

  • Houten plafonds
  • Hard minerale plafonds
  • Zacht minerale plafonds
  • Aluminium plafonds
  • Metalstud plafonds

MBE afbouw heeft ruime ervaring en kan u begeleiden om een juiste keuze te bepalen voor uw systeemplafond.
Meer weten?
Neem dan nu contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.


Systeemwanden

Met systeemwanden bent u zeer flexibel, het is de slimste oplossing voor het creëren van effectieve werkruimten of leefruimte. Door de mogelijkheid om de wanden te verplaatsen kunnen de werkruimten snel en tegen lage kosten uitgebreid worden. De fabrieksmatige productie van de systeemwanden garandeert een nauwkeurige maatvoering. MBE afbouw plaatst tevens systemen op de vloerbedekking, zodat u tot kort voor de oplevering van de bouw de indelingen nog kunt bepalen.

MBE afbouw biedt een breed gamma aan systemen. Van grof tot verfijnd ontworpen design. Schilderen of behangen is niet nodig en u heeft een grote keuze aan materialen en kleuren. Een bijkomend voordeel is dat de materialen geen onderhoud vergen. Tevens kunnen wij u begeleiden met de keuze, wij houden dan rekening met de geluidsisolatie en brandwerende eigenschappen.

De voordelen van verplaatsbare systeemwanden in vergelijk met vaste wanden zijn groot, terwijl in veel gevallen de verplaatsbare systeemwanden zelfs goedkoper zijn dan de vaste wanden. Blijkt na verloop van tijd dat veranderingen nodig zijn m.b.t. de indeling, dan kunnen deze gemakkelijk gerealiseerd worden. Wanden kunnen zonder meer verplaatst, toegevoegd of weggehaald worden, evenals de hierin opgenomen deuren, glaspanelen enz.

Systeemwanden zijn in vele uitvoeringen beschikbaar:

  • Kamerscheidende wand
  • Woningscheidende wand
  • Installatiewand
  • Voorzetwand
  • Metalstud wand

MBE afbouw heeft ruime ervaring en kan u begeleiden om een juiste keuze te bepalen voor uw systeemwand.
Meer weten?
Neem dan nu contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.